OpenScape 4000 V10

Az OpenScape 4000 V10 még nagyobb rugalmasságot kínál bárhol és bármikor a kommunikációhoz és a SIP-csatorna  fejlesztéseihez

Örömmel  osztjuk meg, hogy az új OpenScape 4000 V10 és OpenScape Menedzser V10 megjelent, és elérhetÅ‘ 2020 június 2 -tÅ‘l. Az új frissített verziók kielégítik az ügyfelek igényeit azáltal, hogy tartalmazzák a legújabb SIP Trunk fejlesztéseket, ideértve a Microsoft Teams-el való együttműködést,  az új TDM eszközök támogatását és a megnövekedett biztonsági funkciókat a folyamatos magas megbízhatósággal történÅ‘ működés érdekében.

Az OpenScape 4000 V10 jövÅ‘beni biztosítéka, egy a szolgáltatásban gazdag hibrid kommunikációs platformnak, amely  támogatja a továbbfejlesztett virtuális csapat együttműködést, a kivételes rugalmasságot, a magas biztonságot és megbízhatóságot, a kiváló befektetési védelmet és a költséghatékony kommunikációt. Magas rendelkezésre állása és nagy teljesítményű képessége révén közepes és nagyvállalatok számára kínál üzleti lehetÅ‘ségeket. Modern architektúrája támogatja a különféle rugalmas telepítési modelleket, és szabványalapú integrációt és együttműködést kínál az üzleti szempontból kritikus alkalmazásokkal és rendszerekkel. Az erÅ‘s globális jelenléttel és a szolgáltatások elérhetÅ‘ségével együtt az OpenScape 4000 lehetÅ‘vé teszi a vállalkozások számára, hogy az új generációs kommunikáció használatakor üzleti tevékenységeikre és saját erÅ‘sségeire összpontosítsanak.

Az OpenScape 4000 Manager a homogén OpenScape/HiPath 4000 önálló és hálózatos  rendszerek  központi menedzsment platformja, és a felügyeleti architektúra szerves része.

Mindig figyelünk partnereinkre és ügyfeleinkre. Ezért örömmel mutatjuk be a következő fő fejlesztéseket:

  • SIP-csatorna-fejlesztések : A fejlesztések tartalmazzák a natív SIP-csatorna-képességeket, amelyek lehetÅ‘vé teszik a Microsoft Teams-hez való csatlakozást a Microsoft által tanúsított SBC-k segítségével a telefonos együttműködés érdekében. Az új verzió továbbfejlesztett segélyhívási támogatást is kínál.
  • Új TDM eszközök támogatása: Az OpenScape 4000 új TDM eszközök támogatásával növeli az ügyfelek rugalmasságát. Az új verzió az OpenScape Desk Phone CP200T és CP400T támogatását tartalmazza, kibÅ‘vítve a már létezÅ‘ IP-eszközcsaládot.
  • SIP elÅ‘fizetÅ‘i fejlesztések: Az OpenScape 4000 az OpenScape Fusion kliens segítségével most támogatja a Hunt Groupokat. Ezenkívül a Night Station  és a Directed Call Park távoli aktiválása már elérhetÅ‘ az SIP eszközök és az  OpenScape Xpert számára.
  • Továbbfejlesztett biztonsági funkciók biztonságos és hatékony szállítási réteg-titkosítással a TLS 1.3 használatával
  • Fokozott szervizelhetÅ‘ség állandó nyomkövetési képességekkel
  • Továbbfejlesztett multitenancy képességek az OpenScape 4000 Manager számára

Ezekkel az új termékinnovációkkal az OpenScape 4000 nemcsak hozzáadott értéket képvisel a meglévő megoldásában, hanem költséghatékony átállási lehetőségeket is lehetővé tesz, ha készen áll az IP-re való átállásra.