OpenScape Business V3

Új OpenScape Business V3

Örömmel jelentjük be, hogy az OpenScape Business V3 elérhető. Az új verzió fokozott biztonságot, jövőbiztos technológiát, kiegészítő UC képességeket, közvetlen video streaming-et, optimalizált LDAP támogatást, valamint a Telephony Connector fejlesztéseit biztosítja a Circuit-tel a termelékenység és az üzleti tevékenység növelése érdekében.

Az OpenScape Business  „All in One” UC-megoldás, amely lényegesen egyszerűsíti az üzleti kommunikációt. A KKV-ügyfelek a hang, a jelenlét, a mobilitás, együttműködését és zökkenőmentes integrációját kapják az irodai és mobil alkalmazásaikba egy könnyen megvásárolható és jövőbiztos telepítési modell segítségével, lehetővé téve számukra, hogy jobban kiszolgálják ügyfeleiket - mindezzel csökkentve a kommunikációs költségeket.

Az OpenScape Business V3 egyik legfontosabb fejlesztése az új, jövőbiztos technológia bevezetése lesz, ezért három egyszerű lépésben történik elérhetővé tétele.

Júniusban került kiadásra az új V3.  szoftver a meglévő OpenScape Business V2 telepítésekhez (X1, X3, X5, X8 és S), majd júliusban jelenik meg az új OpenScape Business X8 alaplap, míg az OpenScape Business X1 / X3. / X5 alaplapok 2021 negyedik negyedévében.