Partnerek

CAROL-ICT Kft.

A CAROL-ICT Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik integrált, többcsatornás kontaktcenterek, ügyfélszolgálati rendszerek tervezésében, fejlesztésében és bevezetésében. A CAROL szoftverre és Unify (volt SIEMENS) telekommunikációs eszközökre épülő megoldás számos kis-, közép és nagyvállalatnál biztosítja az ügyfélmegkeresések tömegének megfelelő kezelését Magyarországon és számos más országban. A CAROL egységes felületen kezeli a bejövő és kimenő telefonhívásokat, emaileket, SMS-eket, a személyes ügyfélszolgálatot, webchatet és a közösségi médián keresztül érkező megkereséseket.

Ügyfeleik tevékenysége szerteágazó (egyebek mellett közműszolgáltatás, csomagküldés, azonban közös bennük, hogy professzionális, nagy megbízhatóságú, a folyamataikhoz illeszkedő, könnyen kezelhető kontaktcenterre van szükségük. A CAROL ezt biztosítja számukra akár helyi telepítésű rendszerként, akár privát felhő alapú szolgáltatásként.

A CAROL megoldás fókuszában az ügyintézői hatékonyság, az egyedi rendszerek közötti integráció, a médiacsatornák és kommunikációs irányok (inbound és outbound kampány) együttes kezelése, a mérhetőség és visszakereshetőség áll.

Külön figyelmet fordítanak az ügyfelek törvényi, iparági követelményeinek kulcsrakész implementálására (pl. fogyasztóvédelmi előírások, felügyeleti riportok, felhasználói elégedettségmérés, „home office”)

2015 óta egy újonnan létrejött üzletág keretében kontaktcenter szolgáltatói tevékenységet is végez testreszabottan, dedikált ügyintézői csapattal.

 

Compargo Kft.

A CompArgo Kft. 1993-ban kezdte meg működését. A 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás a saját fejlesztésű díjelszámoló rendszerével képes az alközponti forgalom mérésére, feldolgozására, ezen kívül kezeli a mobil flotta forgalmi adatait is. A CompArgo nagy hangsúlyt fektetett a rendszereihez kapcsolódó, minél sokrétűbb szolgáltatáscsomagok összeállítására .

A CompArgo nagy hangsúlyt fektetett a rendszereihez kapcsolódó, minél sokrétűbb szolgáltatáscsomagok összeállítására . A szolgáltatás portfólióban megtalálhatók a támogató jellegű (Support szolgáltatás, Szoftverkarbantartás szolgáltatás, Távfelügyelet szolgáltatás…) és az üzemeltető jellegű (Tarifaadat-feldolgozás szolgáltatás, CompArgo.NET szolgáltatás…) szolgáltatások mellett, az innovatív, megszokottól eltérő szolgáltatások is (Adattrezor szolgáltatás, comHouse szolgáltatás, comMan szolgáltatás, comOpt szolgáltatás…).

 

 

DSR Partner Kft.

A DSR Partner Kft. a nagyteljesítményű audiovizuális média rögzítés területén az egyik legjelentősebb hazai technológiai KKV. Fő tevékenységi területe, 1995-ös alapítása óta, csúcsminőségű és nagy kapacitású digitális hang – és ezen hanganyagokhoz kapcsolódó - adatrögzítő berendezések és rendszerek, valamint hang- és adatfeldolgozó megoldások, hangelemző és leiratozó rendszerek fejlesztése és üzemeltetése.

 A DSR Partner Kft. célja partnerei számára kompromisszum-mentes beszélgetés-dokumentáló megoldásokat nyújtani és a tárolt hanganyagok automatikus elemzésével hatékonyan hozzájárulni sikereihez, üzleti céljai hatékonyabb eléréshez.

 Az összes termékükre egyedi rendszerkonfigurációt, testreszabást biztosítunk, igény esetén felhőalapú megoldásokat szolgáltatunk. A fejlesztés és gyártás, a marketing és az ügyfélszolgálat valamennyi folyamatát szigorú minőségirányítási rendszer szabályozza az ISO 9001:2009 standardjai szerint.

A DSR Partner Kft. által fejlesztett és gyártott berendezéseket több mint 1.000 elégedett ügyfél használja mind civil, mind katonai területeken, ahol a biztonság és megbízhatóság elsődleges szempont.

 

Procomp Telecom Kft.

A Procomp Telecom Kft telekommunikációs berendezések és megoldások nagykereskedelmével és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik. Kizárólag viszonteladó partnereket szolgál ki, kiterjedt, országos viszonteladói hálózatán keresztül.

A Procomp Telecom Kft. a Bravogroup Holding vállalatcsoport tagja. A stabil tulajdonosi háttér garantálja a cég tőkeerősségét, illetve hozzájárul a külföldi gyártókkal való jó kapcsolatához és az előnyös feltételrendszerekhez. A „klasszikus" disztribúciós tevékenységeken, szolgáltatásokon (pl. raktározás, kiszállítás, garanciális ügyintézés stb.) túl hozzáadott értéket is képvisel a cég, ami többek között a partnerei számára nyújtandó emelt szintű pre- és post-sales műszaki támogatásban és az oktatásokban nyilvánul meg.