Rólunk

A KeP-ICT Solutions Kft alapítói és munkatársai  a HiCom 100 és a Hicom 300 telefonközpontok magyarországi  megjelenésének kezdetétől folyamatosan telepítették és napjainkban is üzemeltetik ezeket a rendszereket. Kiemelt figyelemmel kezeljük Ügyfeleink kéréseit és mindig egyedi az igényeinek megfelelő megoldásokat  kínáljuk.

Főbb  tevékenységünk közé tartozik a Unify  OpenScape Business és OpenScape 4000 termékeinek forgalmazása és üzemeltetése,  az Ügyfelek igényeinek felmérésétől kezdve a telepítésen át a rendszerek karbantartásán túl, a későbbi frissítések és a további fejlesztések elvégzéséig.

 

 

Azon kevés szolgáltatók közé tartozunk akik a Unify hivatalos partnereként rendelkeznek a legmagasabb szintű minősítésekkel mind az OpenScape Business, mind az OpenScape 4000, illetve a korábbi Siemens HiPath 3000 és HiPath 4000 valamint HiCom rendszerek telepítése, üzemeltetése és szervizelése terén. Ezáltal magunk mögött tudhatjuk a Unify gyári támogatását, úgy a csere alkatrészek beszerzése, mint a kiadott hibajavítások, patch-ek elérhetősége területén.

Minden az alközpontokhoz kapcsolódó megoldás - díjszámlálás, GSM adapter, hangrögzítés, trading rendszer, call és contact center - részét képezi tevékenységünknek.