Pályázatok

A KeP-ICT Solutions Kft. fejlesztésének megvalósítása

A KeP-ICT Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság 8 369 583 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez a „Hátrányos helyzetű településeken működő mikor- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” című Felhívásra benyújtott „KeP-ICT Solutions Kft. fejlesztésének megvalósítása” című, GINOP-1.2.9-20-2021-05965 számú támogatási kérelem keretében.

Kedvezményezett neve, címe:  KeP-ICT Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság
3325 Noszvaj, József Attila utca 47.

Projekt címe:
A KeP-ICT Solutions Kft. fejlesztésének megvalósítása

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-05965

Szerződött támogatás összege: 8 369 583 Ft

A támogatás mértéke: 70 %

A projekt tartalma: 

A KeP-ICT Solutions Kft. a Számítógépes programozás, valamint az Egyéb m.n.s. építés tevékenységét kívánja fejleszteni. A tervezett beruházás keretében az utóbbi tevékenységhez kapcsolódóan tervezik a helyszíni munkálatok minőségét javító, kapacitásbővítést szolgáló alábbi eszközök beszerzését:

MILWAUKEE Akkus kefementes fúró-vésőkalapács

Metabo Power 280-20 W OF elektromos kompresszor

MILWAUKEE PACKOUT 123 Tároló láda szett

LEICA Lino L6G-1 többirányú keresztlézer

MILWAUKEE Akkus ütvecsavarozó bizt. gyűrű, HD koffer

Milwaukee M18 PP4A-553P Akkus Erőcsomag

Heron benzinmotoros áramfejlesztő

Optikai szálhegesztő készlet AI-9 Signal Fire

Metabo ASR25MSC Univerzális porszívó

BOSCH D-TECT 200 C Akkus falszkenner

Honda EU 22i aggregátor

Brother PT-D800W asztali feliratozógép szett

MILWAUKEE Akkus multigép szénkefementes

OTDR 850/1300/1310/1550nm mérőműszer szett

Fluke Networks LinkIQ kábel és hálózat teszter

LEICA Disto D510 Lézeres távolságmérő

Bosch GTC 600 C Hőkamera

A Számítógépes programozás tevékenység fejlesztésének keretében IKT eszközök (HP U28 4K HDR (1Z980AA) Monitor, DELL Latitude 5521 Laptop Core i7), valamint egy nyomtató (Brother MFC-L8690CDW nyomtató) beszerzését is tervezik.

A beszerezni kívánt mérőműszerek segítségével a vállalkozás munkavégzése sokkal pontosabbá válik, lehetőségük nyílik nagyobb precizitást igénylő, bonyolultabb rendszerek kialakítására is. A munkavégzéshez szükséges eszközök eredményeként munkafolyamataik jelentősen lerövidülnek, ezáltal a cég több megrendelés teljesítésére is alkalmassá válik. Az eszközök beszerzése által az eszközállomány mennyisége és minősége is bővül, a cég komplexebb feladatok ellátására is alkalmasabb lesz, az általuk nyújtott szolgáltatások körét diverzifikálni tudják a beruházás megvalósításával.

A projekt keretében megvalósul továbbá 1 fő munkavállaló angol nyelvtanfolyamon való részvétele. A vállalkozás fő tevékenységénk végzéséhez elengedhetetlen a megfelelő szintű angol nyelvtudás, ugyanis a szaknyelv kizárólagosan az angol. Ezen kívül fontos az is, hogy a meglévő munkavállalók kompetenciáit megfelelően tudják hasznosítani, illetve fejlődési szándékaikban segítséget tudjanak nyújtani.

A projekt tervezett befejezési dátuma:         2023.06.30.