DSR

A  DSR  megoldások  rendkívül  magas  minőségben  rögzítik  és  archiválják  a  telefonon  és  rádión  folytatott kommunikációt, valamint a személyes beszélgetéseket.

A speciális DSR technológia segítségével a felvett hang- és videó adatok könnyedén kereshető és biztonságos  hozzáférést  biztosító  adatbázissá  alakulnak.  Az  intelligens  hangdokumentáló  rendszerek  ügyfélszolgálati, pénzügyi, légiirányítási, katonai és kereskedelmi szervezeteknél kerülnek felhasználásra.

Minden termék egyedi rendszerkonfiguráció, az ügyfelek kéréseinek megfelelően testreszabva készül, igény esetén felhőalapú megoldásokat szolgáltatunk. A fejlesztés és gyártás, a marketing és az ügyfélszolgálat valamennyi folyamatát szigorú minőségirányítási rendszer szabályozza az ISO 9001:2009 standardjai szerint.
 


Egyedi fejlesztésű és gyártású “fekete doboz” jellegű digitális hangrögzítő rendszerek

Rendkívül  magas  színvonalú  adatbiztonság  az  analóg-és  digitális  rendszerektől  a  BRI,  PRI  rendszereken keresztül a VoIP-ig, szinte minden rögzítendő alközponthoz és kommunikációs élvonalbeli hangrögzítő, elemző és archiváló megoldások
 


 

  • Mobiltelefon rögzítés (készülékre telepített kliensalkalmazás, központi archiválás és rendszerfelügyelet)
  • WIOVoice hangrögzítés (személyes  ügyintézés hangrögzítése ügyfélszolgálati irodákban, központi archiválás és rendszerfelügyelet)
  • Hanganalitikai megoldások – produktív és improduktív idő, érzelemdetektálás
  • Magas szintű integrációs képesség egyéb rendszerekhez (légiirányítás, diszpécser rendszerek, stb.)