OpenScape Xpert


 

Az OpenScape Xpert egy megbízható, biztonságos, többcsatornás kommunikációs megoldás, amelyet a pénzügyi, az energia- és a kereskedelmi szektorok, valamint diszpécserek, közbiztonsági irányító központok kommunikációs igényeinek támogatására fejlesztettek ki.. Testreszabható felhasználói felületével és nagyteljesítményű többvonalas képességével növeli a munkavállalók hatékonyságát és termelékenységét, miközben csökkenti az üzemeltetési költségeket és a bonyolultságot.

A kereskedők és a diszpécserek felelősek napi több száz kritikus hívás kezeléséért. Legyen szó több millió dolláros kereskedelemről, létfontosságú rakományszállításról vagy emberi életről, ezek a szervezetek a gyors és megbízható kommunikációtól függenek. Az OpenScape Xpert megkönnyíti - páratlan használhatóságot és rugalmasságot biztosít a diszpécsernek vagy a kereskedőnek.
 


 

Ez a könnyen skálázható kommunikációs megoldás opcionálisan magában foglalja az OpenStage Xpert 6010p terminált is, amely több mint 600 vonal támogatását segíti a kommunikációban és együttműködésben. Mivel IP alapú és támogatja a SIP-t, könnyen integrálható a meglévő vállalati telefonos megoldásokba. Ezenkívül megkönnyíti a magas szintű kommunikációs technológiák, például a VoIP (IP), az IPTV, az Egységes Kommunikáció (UC) és a Vezetékes Mobil Konvergencia (FMC) támogatását.

Nyílt szabványok használatával készült, így a megoldás jövőbiztos. Az OpenScapeXpert keigyenlíti az innovatív funkciókat és a páratlan rugalmasságot az ilyen küldetés-kritikus rendszer által megkövetelt biztonsággal és megbízhatósággal.

Az OpenStageXpert 6010p nagyméretű érintőképernyője lehetővé teszi, hogy a felhasználók legfeljebb 200 testreszabható oldalt választhassanak ki a felhasználói felületről, ezáltal akár 12000 felhasználó által definiálható softkey is elérhető.

További alkatrészek: Pushto-Talk kézibeszélők, külső mikrofon és egy külső hangszóró modul, amelyet kifejezetten a hangfigyeléshez terveztek. A felhasználók a saját igényeiknek megfelelően állíthatják be az eszközt, az összes központilag tárolt konfigurációs és testreszabási információval, megkönnyítve a feladataik elvégzését.

A mozgó alkatrészek számának csökkentése és a hibák / cserék közötti átlagos idő csökkentése érdekében az OpenStageXpert eszköz kompakt flash kártyát használ. Ezenkívül a megoldás összes összetevője kompatibilis a VMware-vel, és redundálhatóság és nagy rendelkezésre állás érdekében duplikálható.