OpenScape4000


 

Az Openscape 4000 rendszer kifinomult és megbízható, robusztus alapon nyugvó platformot kínál a nyílt kommunikáció számára. Gazdag szolgáltatáskínálatának és elosztott architektúrájának köszönhetően az OpenScape 4000 képes gyakorlatilag minden felhasználói igény kielégítésére. A szolgáltatások és interfészek széles kínálata átláthatóvá teszi az IP kommunikáció világába vezető migrációs folyamatot is. Az OpenScape 4000 konvergens IP kommunikációs platform a 100-nál több, vagy akár 100.000 felhasználót foglalkoztató vállalatok jövő biztos rendszer-architektúrája. Nyílt interfészek és az egyedi üzleti folyamatokba illesztett alkalmazások gondoskodnak a működési költségek további csökkentéséről. Színvonalas túlélési és üzembiztonsági megoldások a folyamatos üzletmenetet, a legfejlettebb IT biztonsági eljárások a bizalmas információk megőrzését garantálják.
 


Az OpenScape 4000 kommunikációs szerver a legkisebbtől a legnagyobbig bármilyen konfigurációban kivitelezhető és bővíthetõ. Az OpenSape 4000 szerver 15 közvetlenül csatlakoztatott valamint további 83, IP hálózaton elosztott hozzáférési pont támogatására képes. Ezekben a konfigurációkban 12.000 digitális vagy IP felhasználó kiszolgálására van lehetőség. Egyedi rendszerek hálózatba kapcsolásával akár 100.000 felhasználós konfigurációk is nehézség nélkül hozhatók létre.

A fokozott megbízhatósági igények kielégítéséhez lehetőség van tartalék (duplex) központi vezérlő egység kalakítására is, és az egész rendszer ellátására képes redundáns tápellátás is kialakítható.